КолумниТОП

Зошто ми смета-пречи Љупчо Николовски?

Во последно време често го спомнувам Љупчо Николовски како персонификација на нешто покварено-расипано долно измамничко како увлакач у туѓи газеви најчесто у анусот на Заев и доста мои познати и новинари и луѓе надвор од општествениот живот ме прашуваат, сугерираат зошто зошто бе сум се окомил на мојот земјак од Крива Паланка.

Сакам накратко да ви подобјаснам. Иако има и лични причини сепак има и оние кои не се во личниот мој микросвет туку поради баш нашето заедничко потекло. Често терминот паланка во писанијата ПАЛАНКА како термин се споредува нели како касаба мало затуцано место затуцано и инфраструктурно ама и во психолошкиот општествениот светоглед демек мани бре село…

Крива Паланка пред Љупче Николовски дало луѓе ко Тито Петковски и Стевчо Јакимовски во политиката кои или имале кичма или интелект способност, а Љупче во неговово време е синоним баш на таа зла лоша лигава политика на увлакач у анус како синоним на градот во поширока смисла народот и самиот град го перцепираат како нешто лошо, а не е така не се согласувам затоа мојот однос кон овој не човек е жесток за да си го одбранaм интегритетот на својот роден град. Љупче е вошка и што побргу замине од јавниот дискурс толку поарно за Крива Паланка!!!

молиме за сабскрајб хеххеПоврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.