Македонија

Житолукс не бришеа како народ, ама озбилно изгубија пазар па почнаа со лебот и гратиси да делат! БОЈКОТ

Донитајте и поддржете не за повеќе...

Krum Velkov сподели спомен.

29 мин. 
Нема опис за фотографијата.
Лани, овие три реда текст добија поприличен одзив и, што е најважно, ефект. Продажбата на производите на Жито Лукс, особено леб, е забележливо намалена. Имам информации дека соочени со бојкотот, менаџментот на грчката компанија тврдел дека овој пазар не им е толку важен. Аха, ама затоа се обидуваат со трикови да ја зголемат продажбата. Последно што забележав дека со некои лебови нудат (данајски) “подароци”, некакви грицки, што ли (види фото во коментар). Залудно, рафтовите им се прилично полни. Не сме ги банкротирале засега, но сериозно ги удривме по џебот.
Да продолжиме.
Бришеш – те бришам.
Бришете го ЖИТО ЛУКС од вашите животи.
Засекогаш.
Да ги банкротираме.

Biljana Simeonova

Не се нашите граѓани толку освестени. И јас мислев ќе го бојкотираат, ама не. Си продолжија да купуваат во Жито Лукс. А, најголем ефект ќе има ако се влијае на бизнисите.
На пр. дали нашата дијаспора знае кој ајвар не смеат да го купуваат?
Можно е да е слика од текст кој вели „INTO.DICA p.02-750/14 CKORIE основа lіен 418 трговките 121 статутот жито лукс ад Ckonje, собранието на жито лукс ад Ckonje следната одлука измена дополнуваье статутот Ckonje измена зборот: MAKEDONIJA. менуваат став 4ииститегласат: "заштитиниот регистриран трговска марка државниот одрегистарски 13067. маскотата заводот заштита 12799." пекарче сопетвеност 6poj зборовите "одлучува управниот одбор", наместо запирка додаваат следните зборови претходно одобрение надзорниот одбор. 13c менува "основната главнина приоритетни лен менува правата акциите ласи: истиот истнот поделени на 14 брише постојниот обични акции приоритетните кумудативия." додава HoB став издадени сопственот физнчкии правни истите“

Maja Kondovska

Исто и за Макпетрол, треба народот почесто да се потсетува за нивниот идиотизам


Македонија

Заболени
156,017
Мртви
5,489
Излечени
150,263
Активни
265
Last updated: 24/07/2021 - 10:11 (+02:00)

Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.