Колумни

ЗА ПОДМАЗИВАЧИ ДУПЕТА ИМАТЕ ПАРИ, А ЗА ДЕЦАВА СИРОМАШНИ НЕМА

Тасевски до власта: Куп деца немаат кај да следат настава, А ВИЕ ЌЕ БУФНЕТЕ 3 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА КОМПЈУТЕРИ ВО ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА

Куп деца немаат лап топ да следат онлајн настава. Јас имам три деца, еден лап топ. Другиот е расипан и од Дедо Ное. Некои деца немаат ниту еден. Тој расипаниот и да е здрав, не може ни на штендер да го закачиш, а не онлајн.

Вие ќе фркнете 200 000 евра за украсување на селендрава Скопје, во која уште луѓето се празнат во септички јами. Плус ќе буфнете уште 3 милиони евра за компјутери во Заводот за факинг статистика. Што ќе ви се? Попис да не правите?

Ние сме глупи, не вие. Стапови треба и на улица, Напиша Сашо Тасевски на Фејсбук.

Sasho Tasevski

во петокот

Куп деца немаат лап топ да следат онлајн настава. Јас имам три деца, еден лап топ. Другиот е расипан и од Дедо Ное. Некои деца немаат ниту еден. Тој расипаниот и да е здрав, не може ни на штендер да го закачиш, а не онлајн.
Вие ќе фркнете 200 000 евра за украсување на селендрава Скопје, во која уште луѓето се празнат во септички јами. Плус ќе буфнете уште 3 милиони евра за компјутери во Заводот за факинг статистика. Што ќе ви се? Попис да не правите?
Ние сме глупи, не вие. Стапови треба и на улица.

Македонија

Заболени
25,473
Мртви
874
Излечени
18,047
Активни
6,552
Last updated: 23/10/2020 - 10:56 (+02:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker