ТВ водителката Бојана Скендеровски му останала должна голема сума на пари на екс сопругот Огнен!

Огнен Чаловски  беше првиот сопруг на екс пејачката ,а сега водителка Бојана Скендеровски. Нивниот брак траеше само две години, а по разводот Бојана на Огнен му останала должна голема сума на пари,како и мебел од нивниот заеднички стан на Водно. Бојана и Огнен  се запознале во скопското кафуле “ Ориент“, беа во врска околу десет месеци, а … Продолжи со читање ТВ водителката Бојана Скендеровски му останала должна голема сума на пари на екс сопругот Огнен!