Некатегоризирано

Цената на нафта во Македонија

Цена на бензин

86,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на бензин 98+

88,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на дизел

88,0 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на плин (lpg)

49,5 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на метан (cng)

91,0 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на екстра лесно

83,5 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на мазут

60,9 ден

 

+0,3 ден

вчера · калкулатор

Цена на бензин

86,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на бензин 98+

88,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на дизел

88,0 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на плин (lpg)

49,5 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на метан (cng)

91,0 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на екстра лесно

83,5 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на мазут

60,9 ден

 

+0,3 ден

вчера · калкулатор

Цена на бензин

86,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на бензин 98+

88,5 ден

 

-6,5 ден

вчера · калкулатор

Цена на дизел

88,0 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на плин (lpg)

49,5 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на метан (cng)

91,0 ден

* Цената може да зависи од станица

денеска · калкулатор

Цена на екстра лесно

83,5 ден

 

-9,0 ден

вчера · калкулатор

Цена на мазут

60,9 ден

 

+0,3 ден

вчера · калкулаторПоврзани вести

Напишете коментар

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.