Свето пивара од како почина жена му се пушти во прцкање водителки со лесен карактер за спортски активности во кревет, Жика дели вијагра Свето папа и рипка војничето

Може слободно да се каже дека Светозар Јаневски е македонска бизнис легенда, кој заедно со Винарската визба „Тиквеш“ каде што е еден од сопствениците и претседател на Управниот одбор е меѓу ретките македонски брендови кои што се препознаваат во регионот, но и пошироко“, објави во една прилика Независен весник. -Кор-она кризата не „заборави“ практично ниеден … Продолжи со читање Свето пивара од како почина жена му се пушти во прцкање водителки со лесен карактер за спортски активности во кревет, Жика дели вијагра Свето папа и рипка војничето