Колумни

СТВАРНО ПРЕТЕРАВТЕ СО КАДРИВЕ КЕЛНЕР БАРААТ ЗА У ЦУК

Е сега ги премина сите граници !!! ЦУК или т.н Центар за управување со кризи, бара референти за ИТ администрација со средно хотелиерско (народно кажано) || https://cuk.gov.mk/files/Javen-oglas-.pdf
Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „паричен износ на месечна бруто плата 24.153,00 денари; за работното место под реден бpoj 1 2. самостоен референт за одржуване и заштита на информатички системи, BO одделение за информатика, сектор за информатика ителекомуникации, извршител посебни услови: образование: туристичка), или хотелско- стручниквалификации: ниво на квалификациите VA или ниво на квалификации според македонската рамка на квалификации и стекнати 180 или 240 кредити според ецвет или MKC00 или намалку вишо или средно образование, работно искуство: намалку 3 (три) посебни работни дини работно искуство BỌ струката“


Македонија

Заболени
189,887
Мртви
6,594
Излечени
170,956
Активни
12,337
Last updated: 27/09/2021 - 08:00 (+02:00)

Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.