Колумни

СИСТЕМОТ ПОКАЖА ДЕКА ФУНКЦИОНИРА, ОБИДИТЕ ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ ОД СТРАНА НА СИНДИКАЛЦИ И КОМЕДИЈАНТИ СЕ ПОКАЖА НЕУСПЕШЕН

Иако имаше ,,совети,, , всушност закани, Bojan Velevski не подлегна на притисоци, но нашите земјоделци и сточари подлегнаа.
Да сме живи и здрави, не успеавме да се организираме, како и по не знам кој пат, затоа сме на ова дереџе и ќе се молиме да преживееме кога не знаеме да си помогнеме.
Што вели Бојан, и од мене толку, од Господ повеќе. Не е само неколкумина да се трудиме, а народот да ни гледа сеир.
С О О П Ш Т Е Н И Е
И покрај масовноста која вие ја создадовте и покрај целиот интерес кај медиумите за овој Базар, сепак изостанаа домашните производители и сточари.
Иако решив дека нема да зборувам за ова јавно, сепак јавноста треба да знае поради масовноста која се создаде.
Нема да кријам дека бев цел на притисоци, бев цел на “добронамерни совети” да се откажам од Базарот. Сепак тие методи не делуваат на мене. Но, исто така добив информации дека имало притисок и врз оние целни групи кои требаше да се огласат на Базарот. Нема да коментирам дали е вистина или само на ниво на шпекулации бидејќи не сум бил присутен.
Но, фактот што немаме ниеден оглас на онлајн базар кој според моите сознанија не бил помасовен од оваа наша спонтана собиранка е и повеќе од индикативно.
Како и да е… Јас и мојот тим нашето си го направивме, вие – народот, вашето си го направивте, се обединивме во маката, а изостанаа оние кои требаше да го затворат кругот.
На крај… Ве препраќам сите вас кои спремивте пари за квалитетно сирење, кашкавал, јајца, млеко… во групата земјоделие.мк
Да го искористиме бранот на интерес и да купиме поевтино, а домашно 👇
Од мене толку, од Бога повеќе.
Да живее Република Македонија ❤️🇲🇰
Нема опис за фотографијата.


Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.