Македонија

Се бараат 13 лица за работа во Влада, плата 600 евра

Владата на Република Македонија распиша оглас за вработување на 13 лица, извршители посебни советници во Кабинетот на заменикот на претседателот на Владата на Република Македонија. задолжен за економски прашања и за коордмнација со економските ресори, Кабинетот на генералниот секретар на Владата на Република Македонија и Кабинетите на министерите без ресор. на определено време во Генералниот секретаријат на Владата на Република Македонија.

“Генералниот секретаријат на Владата на Република Македонија, заради пополнување на посебни рабатни места во Кабинетот на заменикот на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори, Кабинетат на генералниот секретар на Владата на Република Македонија и Кабинетите на министрите без ресор, заради извршување на работни задачи на посебни советници, за ангажирање на 13 лица на определено време, до истекот на мандатот на функционерат во чиј кабинет се вработуваат, објавува јавен оглас за следниве позиции:
посебен советник за анализа и следење на деловното окружување во Кабинетот на заменикот на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, посебен советник за анализа и следење на структуриите реформи во Кабинетот на заменикот на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и координација со екокомските ресори, посебен советник за следење на проекти помогнати од меѓународната заедница во Кабинетот на заменикот на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, посебен советник за правни прашања во Кабинетотна генералниот секретар на Владата на Република Македонија, посебен советник за економски прашања во Кабинетотна генералниот секретар на Владата на Република Македонија, посебен советник за следење на проекти и искористување на ИПА фондови во Кабинетот на генералниот секретар на Владата на Република Македонија, посебен советник за анализа на странските и домашните инвестиции во Кабинетот на министерот без ресор. задолжен за странски и домашни инвестиции, посебен советник за следење на странските инвестиции во Кабинетот на министерот без ресор. задолжен за странски инвестиции, посебен Советник за странски инвестиции – во

Кабинетот на Министерот без ресор , посебен советник за унапредување и развој на образованмето и културата на ромската заедница во Република Македонија во Кабинетот на министерот без ресор, посебен Советник за промоција на Деловната Клима – во Кабинет на Министер без ресор, посебен советник за обезбедување услови за привлекување странски инвестиции во Кабинетот на министерот без ресор, задолжен за привлекување на странски инвестиции и советник од областа на индустриско производство во кабинетот на министер без ресор, задолжен за странски инвестиции и промоција на бизнис климата на Република Македонија. Сите работни позиции се со нето плата од 36. 873, 00 денари”, се вели во огласот.Македонија

Заболени
0
Мртви
0
Излечени
0
Активни
0
Last updated: 19/10/2021 - 03:45 (+02:00)

Поврзани вести

Напишете коментар

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.