Пронајдено мртво тело на полицајка со траги на насилство во Охрид,полицијата и обвинителството го истражуваат настанот!

Денес во попладневните часови во стан на улица Сирма Војвода во Охрид пронајдено е мртво тело на вработена испекторка  СВР Охрид Марија Милошевска.Како што дознава редакцијата Охридскај сега веќе починатата Милошевска неколку дена не излегувала од својот дом и не одговарала на телефонски повици по што следувало пријава во ПС од ОН Охрид.Како што дознаваме … Продолжи со читање Пронајдено мртво тело на полицајка со траги на насилство во Охрид,полицијата и обвинителството го истражуваат настанот!