КолумниМакедонијаТОП

Оштетен буџет на РМ од партиски војници на ВМРО ДПМНЕ

ЕВЕ ЗА ШТО СЕ РАБОТИ

НАЈНОВА ВЕСТ: ОД ДОВЕРЛИВИ ИЗВОРИ ДОЗНАВАМЕ ДЕКА ПРОБЛЕМОТ НЕ ЛЕЖИ ВО ОПШТИНАТА ТУКУ ВО ТРАНСПОРТ И ВРСКИ ИМАМЕ ДОЈАВА ДЕКА СПОМАНТИОТ КИРИЛ ОВА УТРЕ ЌЕ ГО ОБРАЗЛОЖИ И ПОТВРДИ!

КИРИЛ ОД САБАЈЛЕ СЕ КРИЕ ИСКЛУЧИЛ И ТЕЛЕФОН ИАКО ВЕТИ ДЕКА ДЕНЕС ЌЕ СВЕДОЧИ ДЕКА ВИНАТА Е ВО ТРАНСПОРТ И ВРСКИ Е ПА АКО ТОА ДО 14 ЧАСОТ НЕ ГО СТОРИ ДОБИВА ПРИЈАВИ ЕВЕ ПОДОЛУ ДО КОГО, ЗНАЧИ КИРИЛЕ ТИ РЕЧЕ ДЕКА ДЕНЕС ЌЕ ДЕМАНТИРАШ ДЕКА НЕ СИ КРИВ ТЕ НЕМА ЗНАЧИ ВИНОВЕН СИ!

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Ново поставениот од партиската централа КИРИЛ ДИМЕСКИ  задолжен за урбанистичките планови во општините Илинден и Кисела Вода( Clen na komisija za urbanizam kisela voda i precedatel na komisija za urbanizam opstina ilinden)  направил пичвајз и ја оштетил државата и буџетот, еве за што се работи:

Имено во 2018 година Владата пренамени земјиште во општина Илинден ( урбанистички план вон населено место Илинден за изградба на стопански комплекс со основна класа на намена г2- лесна незагадувачка индустрија-Ајватовски пат, ко Илинден -вгр општина Илинден 2018-2028-конечен план)

за која имаше бизнис-план од инвеститори кои за ова дадоа и кривично-материјална одговорност за реализација. Ама, иако Владата ја задолжи општината Илинден   да го спроведе планот сепак партискиот војник и рекетар Кирил претседател на комисијата за урбанизам во спрега со партиската кучка од транспорт и врски Весна Андреева член на ЦК на ВМРО ДПМНЕ не го следат законот, а целта им е рекет преку нејазиниот сопруг и партијата како подршка!

Авторите на оваа реакција го повикуваат ОЈО ова како јавно допрен глас да утврди точно и прецизно за криминалните активности на спомнативе лица вработени во општина Илинден и транспорт и врски, тоест да се утврди за КОЛКУ ТОЧНО Е ОШТЕТЕН БУЏЕТОТ НА РМ бидејќи земјиштето ниту ствара приходи како земјоделско земјиште ниту инвеститорите се во можност да го реализираат бизнис планот.

пс Ова е само почеток следуваат серија написи на оваа тема со писмени ауди и видео докази и снимки

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен описПоврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.