КолумниТоп3

OПАСНА ТЕЗА ДАДОВМЕ МАКЕДОНСКОТО ПРАШАЊЕ АЛБАНЦИ ДА НИ ГО РЕШАВААТ

БУГАРИТЕ НИ ГО КУПУВААТ МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО ВО АЛБАНИЈА И НА ГОРА

бугарите даваат пасоши и бугарски учебници на горанците и на жителите на Преспа и Голо Брдо

оваа стока нека си гледа за правата на неговите не да не учи нас…

Македонија

Заболени
26,394
Мртви
897
Излечени
18,430
Активни
7,067
Last updated: 25/10/2020 - 08:56 (+01:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker