СпортТОП

НОГОМЕТНА ЈЕБАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА

Македонија

Заболени
17,629
+146
Мртви
725
+3
Излечени
14,581
Активни
2,323
Last updated: 27/09/2020 - 21:11 (+02:00)

ФФМ е и своевиден бордел! Зависно од тоа кој е на функција и кој раководи со пари или со опрема, средства за да си купи љубов и секс во федерацијата, така се случуваат па раскинуваат врски, засновани главно на интерес. Едно им е заедничко на сите ,,учесници,, во ,,процесот,,, ебат или се ебат на сметка на ФФМ, за џеб никој не се фаќа…

– Колото во борделот додека беше претседател го водеше Илчо Ѓорѓиоски. Пред крај на својот втор мандат, пред да поднесе оставка, беше во голема љубов со Драгана која ја вработи во ФФМ, нсреќно и неспретно ја забремени пред таа да се омажи, па му роди од него несакано дете. Како одштета за направено дете во туѓа мајка, Драгана доби стан од ИЛЧО. Доби џип како отпремнина, а сопругот за да не се буни и да го голтне срамот е вработен како тренер во академијата на ЃОРЃИОСКИ. Целата ШТЕТА е платена од сметка на ФФМ. Ама после заминувањето на ИЛЧО со оставка од ФФМ, неговото место кај ДРАГАНА го завзема ЗЕРДЕВСКИ. Сега Зерде ја тренира ДРАГАНА. Изигрува нејзин ЛАЈФ КОУЧ! Инаку ЗЕРДЕВСКИ за да му се одмазди на ИЛЧО што онака брутално ја оставил ДРАГАНА, го наговорил будалиот МЕТИ СЕЈДИНИ да измислат труење со храна од ГАЛА КУЈНА, договор склучен од ЃОРЃИЕВСКИ за исхрана на млади фудбалери. Договорот со ГАЛА КУЈНА уште не е раскинат затоа што местењето на резултати од труењето не успеа, а луѓето од ГАЛА КУЈНА докажаа дека имале исправни резултати. Сега ФФМ трпи штета, се трупаат фактури од ГАЛА КУЈНА по основ на договор, а храна на диво подготвува зетот на ЗЕРДЕВСКИ од фирмата ,,МЕКИЦИТЕ НА СТРАЖА,,. Директна причина за оваа ,,прехранбена војна,, е леунката ДРАГАНА…

– Зоран Зафиров и Хила не се само ,,активни,, во ФФМ туку дружат и надвор од федерацијата. За да не доаѓа до непристојни сцени на работа, си имаат изнајмен стан под кирија и дружат додека трае работното време. Се провртуваат предпладне по федерацијата, па се повлекуваат во љубовното гнездо, до крајот на работното време. Картичките за редовност ги чукаат како да се дојдени на работа на време и како да останале до крајот…

– Филип Поповски, секретарот на ФФМ долги години е со Александра Николовска, иако имало упади од страна на ЗЛАТЕ АРХИВАРОТ, одвреме навреме во улога на ДОЈЕБНИК. Сепак врската е цврста и ФИЛИП си истрајува во неа. Со време го прифатил Златета како испомагач…

– Лепа кафекуварката со години била во врска со нејзиниот шеф Саше Паскал од економатот, ама откако ПАСКАЛ е фатен како краде бензин сменет е и веднаш ,,откачен,, од Лепа. Не и треба крадец, па уште без функција и моќ, без команда над јавните набавки од кои секогаш имало дел за Лепа…

– Слаѓана чистачката од економатот не е многу по секс, ама си има друг порок, секој ден е пијана и како таква прифатена од сите. Додека е трезна рано предпладне ќе си ја заврши работата, после се напива и добра е само за весела дружба…

– Чисто озборување е дека НАТАЛИЈА архиварката и портпаролот Златко Андоновски се во врска! Златниот има интерес кон машкиот пол а Наталија само му ја ,,лепат,, заради заебанција…

– Претседателот МЕТИ СЕЈДИНИ нема љубовница во ФФМ, тој таму изигрува сервисер. На компензација вработил љубовница на директор на големо јавно претпријатие и е задолжен да му ја крепи со редовна плата и платени придонеси и да се грижи нејзината картичка педантно да биде отчукана наутро и попладне, како да дошла, работела полно работно време и си заминала од ФФМ…

fb status Zoran Bozinovski

loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker