Забава

НЕЗАДОВОЛЕН МУШТЕРИЈА НА НАЈДОБРАТА БАНКА НА БАЛКАНОТ

ПРЕДЛАГАМЕ ОВОЈ ОДМА У ЗАТВОР ОТИ ЛАЖЕ БЕ СВЕ ЛАЖЕ НЛБ СЕ НАЈДОБРА БАНКА

Ви реков утре ФБ ПРИЈАТЕЛИ и еве почнувам во три сабајле да ви ги објаснам фактите и аргументите на ДОПИСОТ ОД ПЕРАЛНАТА НА ПАРИ НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ ВИА ЉУБЉАНА.
Мојот допис беше до АНТОНИО АРГИР а одговор добив од ПРАВНИК во правната служба на банката.Но ај да не им се мешам во редот на куќата да почнеме од содржината на одговорот.
Почнуваме од позади 😁па напред.
Да сум престанел да им се заканувам оти ќе ги заштителе нивните права со сите мерки?!?!?!?!?Прво никогаш на памет не ми паѓа никому да се заканувам оти оружје немам а сила да се тепам пак ич.А секој допис или фб статус (кој им го праќам ако се спомнати како банка или некој од раковотството) е со единствена цел ДА ГИ ЗАШТИТАМ МОИТЕ ПРАВА И ПРАВАТА НА МОИТЕ ДОВЕРИТЕЛИ!!!!!!
Сомневањата да сум ги упател на соодветна адреса во рамки на територијата на Република Македонија која ќе може да ми помогне во расветлувањето на МОЈОТ СЛУЧАЈ?!?!?!?!?!? Ова јас не го разбрав освен дека го пишувал некој НИКОГАШ СЕВЕРНА САМО МАКЕДОНИЈА😁😁😁Ама сигурно се мисли да не пишувам допис до нивниот центар ЉУБЉАНА.Јас и да им напишам бидејќи им пишувам на МАКЕДОНСКИ они не разбираат😁
Неосновано сум им упатувал ТЕШКИ ОБВИНУВАЊА а они биле сериозна финансиска институција😁😁😁?!?!?!?АБЕ СРЦКИ СТЕ❤❤❤
Е сега доаѓаме до точка 4′ Тука нема да цирирам дирекно ќе одговорам.СРЦКИ❤❤❤Или сте во заблуда или лажете безобразно?!?Го сменив дотогаш за мене добар адвокат АЦО БРАДОВ од Струмица затоа што не сакаше во ПЛАТНИОТ НАЛОГ да ве напише СОЛИДАРНИ ДОЛЖНИЦИ?!Ми рече дека нема таква законска можност?!!Го сменив, пак познат ,адвокат од Струмица СЛАВЧО ПЕТРОВ затоа што не сакаше да го потпише известувањето до ВАШИОТ ПОРАНЕШЕН ДИРЕКТОР ЃОРЃИ ЈАНЧЕВСКИ од мене и ЃОРЃИЕВ ЃОРЃИ од с. Бигла Македонска Каменица.И дојдов до адвокат Мр Панче Едровски од Кочани (ВЛАДИМИРЕЦ) и тој поднесе ДВЕ КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ПРОТИВ ВАШИОТ ЦЕНЕТ Ѓорѓи Јанчевски ?!?!? Во 2015 та!Но надлежниот обвинител под притисок на ВАШИОТ ЦЕНЕТ ПРИЈАТЕЛ ЗВРЛЕ ГИ ОДБИ?!?!?!?Ама вие СРЦКИ❤❤❤си го пративте ЃОРЃИЈА ВО ПРЕДВРЕММЕНА ПЕНЗИЈА?!?И дојде младиот и надежен АНТОНИО АРГИР😁😁😁И сега велите само со РУДИНЕ СИ ИМАМ РАБОТА НА СУД?!?!?!И пак дури и јас така сум ви рекол????Не сте ме разбрале РУДИНЕ Е САМО ПОСРЕДНИК ПОМЕЃУ СТОЧАРИТЕ И ВАС КАКО БАНКА (отварач на несудените ви ваши банкарски гаранции на сточарите) И ПЛАТНИОТ НАЛОГ ВО СКОПЈЕ 2 НА ВИПА ДООЕЛ е СУМА по три основи:висината на банкарски гаранции,АВАНСИ ОД ЛУНА КОМЕРЦ ШТИП И услужна работа на ВИШНОВ НАСАД.по првиот основ ВИЕ СТЕ ДОЛЖНИЦИ ама преку посредник РУДИНЕ ММ ДОО СКОПЈЕ.
Точка 3.
Не сте потписници на договорите и никому ништо немате одговорност?!?!?!?!?А ТОА ШТО ПРВИОТ ДОГОВОР СТЕ ГО ФИНАНСИРАЛЕ СО 20’300.000,00 ден краткорочни кредити никому ништо.А во вториот договор што е ПОСРЕДНИКОТ ОД ПРВИОТ ДОГОВОР РУДИНЕ ММ ДОО СТАНАЛ КУПУВАЧ и ве упишал како БАНКА ГАРАНТ(пристапувач на долг) и ве известил со еден примерок?!?!?!?А патем во ВТОРИОТ ДОГОВОР ВИПА НЕ ПОСТОИ(не е спомната никаде) И ВИЕ НЕМАТЕ НИКАКВИ ПРЕВЗЕМЕНИ ОБВРСКИ?!?!?!?Таква банка без обврски богами нема ни во ТУНГУЗИЈА😁
Точка 2
СРЦКИ❤❤❤Единствената ваша постапка против ВИПА од С.Владимирово била онаа за присилна наплата пред ИЗВРШИТЕЛ ЕМИЛИЈА ПАВЛОВСКА од Штип (трета по богатство во Македонија од ИЗВРШИТЕЛИТЕ)?!?!И Тоа за одобрен краткорочен денарски кредит (2’100’000,00ден) на 07 05.2012. Обезбеден со КУЌА ВО ШТИП ?!?!?!?Зошто лажете?!?!?!?Обезбеден е и со меници на УПРАВИТЕЛОТ НА ВИПА,НЕГОВАТА СОПРУГА И НА ВИПА???????Зошто не ги доставивте мениците кај извршителот па да може он да бира од што и колку ќе наплати?!?!?Ме пожаливте ????Греота го одравме чоекот па сега и имотот да му продадеме?!?!?!?Не господа не ме пожаливте туку со оваа противправна постапка сакавте да ме притиснете да се откажам од ПЛАТНИОТ НАЛОГ ВО СКОПЈЕ 2 !!!!!!!! Сакавте да ме клекнете на колена и да ве молам и ВАС И ПОСРЕДНИКОТ РУДИНЕ (Мартинчо)Ама Јас шутирам дирекно во гол само премногу ја чекам да дојде топката (осум години).И ВИЕ НЕМАТЕ КАКО СЕРИОЗНА ФИНАНСИСКА ИНСТИТУЦИЈА ГОЛМАН?!?!?!
Кредитот сте го одобриле на 07.05.2012 та истиот момент сретствата отишле на СМЕТКАТА НА ПОСРЕДНИКОТ РУДИНЕ ММ ДОО СКОПЈЕ за исполнување на превземени негови обврски од договорот.И на 15.05′. (За недела дена) сметката на ВИПА ДООЕЛ ОД С ВЛАДИМИРОВО Е БЛОКИРАНА (ЗАПЕЧАТЕНА ДО ДЕНЕС) за да во 2017 та Април Месец дојдеме до првата точка
точка 1
Стечај на ВИПА ДООЕЛ ?!?!?!?Каде вие СРЦКИ❤❤❤пак уредно 😁😁😁сте ги пријавиле вашите побарувања?!?!Тој истиот кредит од претходната точка?!?!?!?Е сега пак лажевте во претходната точка РЕКОВТЕ ЕДНАШ ПРОТИВ ВИПА А ЕВЕ ВЕ ВО ПРВАТА ТОЧКА УШТЕ ЕДНАШ?!?!?!Абе СРЦКИ❤❤❤еденаш плус еденаш се двапати или правници не знаат математика😁Но пак утка???? ништо не сте направиле оти во 2019 та Судијата го ЗАКЛУЧИЛ СТЕЧАЈОТ НА ВИПА заради недоволност на имот за намирување на трошоците на стечајната постапка!?!?!?!?!?АЈДЕЕЕЕ ВЕ ЗЕЗНАЛ ПРЕДЛАГАЧОТ НА СТЕЧАЈОТ И НЕ УПЛАТИЛ СРЕТСТВА?!?!?!?Г

Aleksandar Popovski

Без разлика дали објавуваш или не сигурен сум дека овие мои написи вредат повеќе за тебе од интервју со некој ФОЛИРАНТИ _ПОЛИТИЧАР__поздравПоврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.