Занимливости

Не сте вие мутави туку ние сме глупи…125.000 евра за обука за правење сирење

8 мин.

 

Ние можеме и посилно. Не можам да стигнам да напишам за сите лањотилуци кои може да ги дознаеме само во еден ден.
Ако и ова е вистина 125.000 евра за обука за правење сирење, навистина е многу, еј многу јако е.😂😂😂

Македонија

Заболени
26,394
Мртви
897
Излечени
18,430
Активни
7,067
Last updated: 25/10/2020 - 09:26 (+01:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker