Колумни

НАСТАВНИЦИТЕ РЕАГИРААТ: ДРЕМЕМЕ. НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЈН УЧЕЊЕ НЕ ФУНКЦИОНИРА

Македонија

Заболени
17,674
+45
Мртви
729
+4
Излечени
14,642
Активни
2,303
Last updated: 28/09/2020 - 13:26 (+02:00)

Како и се во Македонија така и обуките за наставата од далечина не функционираат.Сме имале супер национална платформа,немој мене😠😠😠.Денес утепан ден.Едни списоци пратени од училиштата,други колеги следат обука…од 8 сабајле дремеме и чекаме меил за да се вклучиме на обуката која требаше да почне во 8 и 45,сега е 21 и 32 ,никакво инфо.Вака ли ќе продолжиме да функционираме,на ваков начин ли сме спремни за настава од 1 Октомври?
Тешко на нас,наставниците,но најтешко на учениците,а инспекторите нека се спремаат да инспекторираат ,ама не кај нас,бидејќи ќе имаат работа и тоа доста, да почнат од БРО и МОН и тоа одма.

loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker