ВЕРСКА РИЗНИЦАЗанимливости

Нашата црква купува имоти во Италија па па да не ќе се унијатиме бе?

купиле католичка црква

МПЦ купува црква во Пјаченца!
Парите натаму вртат.
Можно е да е слика од 10 луѓе, брада, седнати луѓе, луѓе што стојат и текст кој вели „Mishel Naum Naumoski и 45 Apyrи mи ce Aonara KomeHTиpaj cnoAeли Mishel Naum Naumoski и 46 Apyrи“
Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат и текст кој вели „Otec Pimen 4ч. напорно, но радосно. неиве, пјаченца и до вечер здраве од бога мк на препакуване куфери 1.065 ми ce допага 36 коментари коментирај сподели Ivana Janevska и 63 други ми ce допага коментирај RANTE AVORANBCA сподели“
Можно е да е слика од 1 лице и текст кој вели „Silvana Penshova за нас неупатените, што случуване ke да e ова? ми ce допага 3ч. одговори Otec Pimen Silvana Penshova литургија во неиве за патронат за CB apx михаил, потоа потпишуване на договор за купуване на објектот каде што имаме крстилница и помошен објект во неиве, па посета на новокупената црква во пјаченца 2ч. ми се допага одговори 15 Silvana Penshova Otec Pimen убави активности честитки 1ч. ми се допага одговори“
Можно е да е слика од текст кој вели „Rubin Rubin Rujanoski Ovaa"crkvava"katolicka e? 34. mи ce Aonara 1 oAroBopи Otec Pimen Rubin Rubin Rujanoski 6ewe KaToли4Ka. KyneHa e и ooлeKa ce onpaBocлaByBa. A и napaKлиcoT ro 3aBpwиBme co ypeAyBaHe, na ro KynиBme. 24. mи ce Aonara oAroBopи 2 Rubin Rubin Rujanoski Otec Pimen ,krstot posto gledam e katolicki i dveri nema... 24. mи ce Aonara oAroBopи Otec Pimen Rubin Rubin Rujanoski Bo“


Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.