Мицкоски: МВР и Обвинителството нека ги обелоденат имињата на функционерите од СДСМ и ДУИ кои се дел од аферата за фиктивно испумпување на пари од УЈП, ако не ние ќе ги обелодениме

Тоа преставува можеби би рекол организирана група која што злосторнички се здружила и лесно ги крадела граѓаните, односно го оштетила Буџетот. А, според наши информации некаде помеѓу 20-30 милиони евра. Но, внимавајте за тоа што јас го зборувам постојат дури и докази дека лица вработени во Управата за јавни приходи се повикувани во министерството за … Продолжи со читање Мицкоски: МВР и Обвинителството нека ги обелоденат имињата на функционерите од СДСМ и ДУИ кои се дел од аферата за фиктивно испумпување на пари од УЈП, ако не ние ќе ги обелодениме