Забава

МИЛЕНКО, ПАНДОВ И РОГОНОСЕЦОТ ОРЦЕ, ОНОЈ ДЕ ЗНАЕТЕ ЖЕНА МУ И ОНОЈ ДЕ, ЗНАЕТЕ ОД ВЧЕРА СО НОВИНАРИТЕ СЛИКАН

СЕДНАЛЕ ДА МУ ГИ ЧЕШКААТ ЈАЈЦАТА НА НИКОЛОСКИ ЗА ДЕБЕЛИ ПАРИЧИЊА, А ХРИСТИЈАН НЕ РАЗБИРА КОЛКУ ОВАА ТРОЈКА ШТЕТА МУ НОСИ

ccccc stalno se zaedno bozze na ssto spadnal najbogatiov biznismen pardon apass
Миленко Неделковски

Еве сме, се договараме Александар Николовски да го праиме нов претседател на ВМРО ДПМНЕ наместо Мицкоски!!!!

Ебате тоа глупите медиуми, абдал квази новинари, тазе формирани портали, дупелисци на Сашо Шиптар и набркани функционери – ебаве.

Фотографија на Миленко Неделковски.

Абдалаана

Три фази како се станува сопственик на медиум, уредик и новинар.

Фаза 1.: Те бркаат од партиска функција претседател на УМС на Карпош заради некомпететност, безидејност и забушавање.

Фаза 2.: Одма отвараш портал, оти си викаш и јас можам ко Миленко.

и, Фаза 3.: Одма кажуваш кој ќа го замени оној што те избркал, односно Мицкоски. И со чија помош тоа ќе го направи.

Плус, во текстот наместо аргументи нудиш анализа за “говорот на телото” на лицето што го мразиш, односно Мицкоски.

Новинар – не.

Абдал – 100%.

 

Поука од авторот:

Орце и презентираниов нов Калиф-уместо-калифа се далеку како небо и земја.

М.Н.

Дудинка

Македонија

Заболени
25,473
Мртви
874
Излечени
18,047
Активни
6,552
Last updated: 23/10/2020 - 10:26 (+02:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker