Македонија

Костовски: Гувернерката немаше ни пет минути да разговараме, а Петковски ќе го гонам до крајот на животот

Ke ja legnev, ama mi izbega pa poetesata mi dade....daaaa eeee guvernerkata ne dava ni dunda ni pari saka toa onaa kobilata negova poetesata

Трифун Костовски за одземањето на дозволата од Народна банка смета дека е однапред смислено сценарио и особено затоа што е донесено во време на паднемија со ковид, кога не е формирана Влада.

Доколку се донесе одлука за отворање на стечај за банката, сопствениците ќе ја тужат државата и Народна банка пред меѓународни судови, а сите средства како што рекоа кои ќе ги добијат ќе ги наменат за да се раздолжат кон клиентите, граѓаните и фирмите депоненти, за кои изрази големо жалење што се најдоа во ваква ситуација. Вети дека сите средства ќе одат за нив.
Целиот текст можете да го прочитате на Фактор.мк

Македонија

Заболени
25,473
Мртви
874
Излечени
18,047
Активни
6,552
Last updated: 23/10/2020 - 10:26 (+02:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker