КолумниТОП

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА ПРЕКУ НАРАЧАНИ ПИАР ТЕКСТОВИ САКА ДА НАПРАВИ НЕЧЕСНА ИГРА

АКЦИИТЕ НА КОМЕРЦ НЕ СЕ ВРЕДНИ И ГУБАТ, ПРЕКУ МЕДИУМИТЕ САКААТ ВЕШТАЧКИ ДА ВБРИЗГААТ КАПИТАЛ СО НОВИ БУДАЛИ ДА КУПАТ АКЦИИ

Македонија

Заболени
17,674
+45
Мртви
729
+4
Излечени
14,642
Активни
2,303
Last updated: 28/09/2020 - 14:56 (+02:00)

Пример дека Северна, а бивша Македонија, никогаш не излезе од Планска Економија.
Во цел свет цената на банкарските акции губи на атрактивност, а кај нас расти.
Па еден Ворен Бафет,можеби најголем инвестициски гуру, како добар пример, се ослободува од банките и влегува во индустријата на благородни метали (пример Барик Голд)
сЕ во обратен правец!

Нарачана анализа за 1. лесноверни губитници вложувачи,2 перална на пари и 3 излезна стратегија за постоечките акционери.видено милион пати. Јас за секој случај си ги извадив парите од таму имав некои две три илјади денари хахаха

ЕВЕ ДЕЛ ОД ПИАР ТЕКСТОТ

ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТ: Aкцијата во „Комерцијална Банка“ за брзо ќе порасне до 8.000 денари!

За прв пат цената на акцијата на една компанија која котира на Македонска берза се анализира на европските пазари. Се работи за цената на акцијата на Комерцијална Банка, на која и се предвидува брз раст.

За многу брзо време цената на акцијата во „Комерцијална Банка“ ќе порасне до  7.953 денари – прогнозира чешката инвестициска банка „Wood & Company“, која важи за една од најдобрите финансиски институции во Европа и е тесно поврзана со многу проекти на Европската Комисија.

Извештајот на „Wood & Company“ е објавен на 10 септември и веќе дава резултати на македонската берза. Во исто време, тој предвидува брзо враќање на цената на акциите во „Комерцијална Банка“, по малиот пад кој се случи поради корона кризата.

loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker