Забава

Ќе ви се згади кога ќе видите што прави овој човек на една од охридските плажи. (Видео)

Додека млади девојки се капат во вода овој манијак ги гледа и маст*у*рби*а.

Македонија

Заболени
17,629
+146
Мртви
725
+3
Излечени
14,581
Активни
2,323
Last updated: 27/09/2020 - 21:41 (+02:00)

Деновиве најактуелни теми се за Охрид и Струга. Туристи надојдени од сите краеви на државата, собраќаен хаос, ѓубре, но уште вакво нешто не беше забележано на охридските плажи….Додека млади девојки се капат во вода овој манијак ги гледа и маст*у*рби*а.

loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker