КолумниТОП

КАМИКАЗА: КАКО ГРАД СКОПЈЕ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КРАДАТ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРОСЛАВИ

Можно е да е слика од храна

Можно е да е слика од 1 лице и текст кој вели „Ha oAmop Bo rpuиja Greece Group post by Angel Jankov 3m Vacation in Od sabajle cekavme 6 saata i kaj 13:00h ne pustija konecno da se iskapeme“

Можно е да е слика од 1 лице и текст

НА АНЕКСОТ АНЕКС И НА АНЕКСОТ АНЕКС!!! 😠
Во прилог дел од договорите и начинот на „анексирање“ на договорите. Доколку има Анекс бр.2 значи имало и Анекс 1. 🤔
Во Анексот бр.1 за колку пари се работело, што мислите ?!?!
Да тргнеме по ред по патот до азното:
Парите тргаат од Град Скопје (Петар Шилегов), стигаат до МКЦ и алтернативецот (Русе Арсов) и завршуваат во матичната куќа на Здравко Кочишки – Дирекција за култура и уметност каде дотичната особа беше „организатор на столици“ и со опремата извадена од од оваа институција стана „гооолем“ бизнисмен, т.е. бандит.
Но, да направиме една конобарска сметка, како кога сте у кафана.
Дино Мерлин 100.000 евра
Организација и озвучење 125.000 евра
Анекс на договор 160.000 евра ?! повторно за организација и озвучување.
Винтерленд – неколку денови пред нова година во организација на Визборг 150.000 евра
Осветлување на градот Медијасолушн 260.000 евра
Анекс бр.1 ?! наградно прашање
Вкупно без овој Анекс бр.1 – 795.000 евра
НА ЗДРАВЈЕ НОВА ГОДИНА, и многу ти благодарам Петре Шилегов и тебе Здравко Кочишки на прекрасната новогодишна ноќ.
Колку кошташе по човек сами пресметајте и тоа се од нашиот џеп, или поточно од даноците што ги плаќаме.
бујрум дел од документите, а од понеделник уште нешто плус. Имајте убав викенд.
П.С. Ве молам не ми праќајте повеќе документи, се што имате праќајте во полиција.Доколку имате инетерес, на мојот профил подолу има уште некоја информација😎
Искрено ваш,
Петар Георгиевски – Камиказа
Нема опис за фотографијата.
Можно е да е слика од текст кој вели „документ културь KULTUROR Republika Magadonise od. бул. дирекцила за култура уметност CKOпJE .климент охридски" 58 +3890 3165-064, жиро депонент Sasia п.фах 519 3238 стопанскл банка ад Ckonje MK 403098518712 Summer фактура 01/20 дата:07.0 .02.2020 год. MM JY младински културен центар KEJ димитар влахов бр 15 скоnје p.бp. опис нето грошоци по спецификациа за реализација на програмата дочек новата 2020 година данок 18% услуги од дку по договор вкупен изн .08-326/1 примен 945 599 791.189,00 по 142.414,00 603, бр. 08-326/1 8.879.202 1.300.000 вкупно за доплата: Co зборови: рок плакане 15 дена 7.579.202, начин на плакане вирмански фактурирал HeOpbe примил директор“
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.


Македонија

Заболени
155,655
+10
Мртви
5,481
+3
Излечени
149,933
Активни
241
Last updated: 24/06/2021 - 22:41 (+02:00)

Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.