МакедонијаТоп1

Јавно се објавени: Ова се лицата кои одбиваат да примат решенија за самоизолација

Mинистерството за внатрешни работи го објави списoкот на лица кои одбиваат да ги примат решенијата за самоизолација.

МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ
Врз основа на член член 385 ст.3 од Законот за безбедноста на сообраќајот на патиштата, Одделението за прекршоци Скопје- 5, Комисија за одлучување по прекршок, при Министерството за внатрешни работи, врши јавна објава:

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ
Министерството за внатрешни работи, Одделение за прекршоци Скопје 5- Комисија за одлучување по прекршок, им соопштува на наведените физички и правни лица, дека има донесено РЕШЕНИЈА кои не се во состојба да ги достави со лична достава и тоа:

1. Васе Рончевиќ с.Таринци бб Штип, 19.1.5-1198/19 од 26.08.2019 година;
2. Имер Фасли ул.3 бр.2 с.Никиштане Скопје, 19.1.5-1196/19 од 26.08.2019 година;
3. Сељајдин Максутовски ул.5 бр.27 с.Студеничани Скопје, 19.1.5-1193/19 од 26.08.2019 година;
4. Фатих Бектеши ул.Горно Лисиче бр.108 Скопје, 19.1.5-1119/19 од 26.08.2019 година;
5. Кире Крстевски ул.Ресенска бр.6/2-2 Скопје, 19.1.5-1110/19 од 26.08.2019 година;
6. Стоил Манасиевски ул.Орце Николов бр.4/3-1 Делчево, 19.1.5-1108/19 од 26.08.2019 година;
7. Таркан Љатифи с.Црвени Брегови бб Неготино, 19.1.5-1106/19 од 26.08.2019 година;
8. Али Адили ул.1 бр.260 с.Крушопек Скопје, 19.1.5-1102/19 од 26.08.2019 година;
9. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1100/19 од 26.08.2019 година;
10. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1092/19 од 26.08.2019 година;
11. Марјан Додевски ул.Мариовска-3 бр.31-а Скопје, 19.1.5-1087/19 од 26.08.2019 година;
12. Гералдино Коруми ул.Методија Митевски бр.12/6-7 Скопје, 19.1.5-1083/19 од 26.08.2019 година;
13. Сали Муаз ул.Ресенска бр.2/1-3 Скопје, 19.1.5-1082/19 од 26.08.2019 година;
14. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1079/19 од 26.08.2019 година;
15. Фернандо бајрам ул.Жан Жорес бр.93 Скопје, 19.1.5-1077/19 од 26.08.2019 година;
16. Седат Ајвази ул.30 бр.53-а с.Трубарево Скопје, 19.1.5-984/19 од 26.08.2019 година;
17. Кристијан Поповски Георгиев ул.Њуделхиска бр.7 Скопје, 19.1.5-950/19 од 26.08.2019 година;
18. Благоја Серафимов ул.Благоја Стефковски бр.17/3-5 Скопје, 19.1.5-948/19 од 26.08.2019 година;
19. Седат Ајвази ул.30 бр.53-а с.Трубарево Скопје, 19.1.5-930/19 од 26.08.2019 година;
20. Неат Буњаку ул.Брсјачка буна бр.191 Скопје, 19.1.5-924/19 од 26.08.2019 година;
21. Незир Кујтим ул.Палмиро Тољати бр.70 Скопје, 19.1.5-913/19 од 26.08.2019 година;
22. Седат Мустафов ул.Богдан Каракостев бр.213 Велес, 19.1.5-912/19 од 26.08.2019 година;
23. Сејди Саити ул.5 бр.170 с.Студеничани Скопје, 19.1.5-911/19 од 26.08.2019 година;
24. Иван Маринковски ул.4 бр.28 с.Бујковци Скопје, 19.1.5-857/19 од 26.08.2019 година;
25. Ајет Далиповски ул.Јордан Џурнов бб Велес, 19.1.5-951/19 од 26.08.2019 година;
26. Дејан Трпковски ул.Радика бр.5/3-1 Скопје, 19.1.5-849/19 од 26.08.2019 година;
27. Пављо Манавски с.Моноспитово бр.169 Струмица, 19.1.5-824/19 од 26.08.2019 година;
28. Амет Јашаровски ул.Маџари-2 бр.146 Скопје, 19.1.5-815/19 од 26.08.2019 година;
29. Бесим Рамадани ул.1 бр.159 с.Матка Скопје, 19.1.5-813/19 од 26.08.2019 година;
30. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-812/19 од 26.08.2019 година;
31. Агим Рамадани ул.1 бр.159 с.Матка Скопје, 19.1.5-810/19 од 26.08.2019 година;
32. Незир Башким ул.Палмиро Тољати бр.55 Скопје, 19.1.5-801/19 од 26.08.2019 година;
33. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-800/19 од 26.08.2019 година;
34. Александар Хораковски ул.Никола Карев бр.9/3-17 Скопје, 19.1.5-791/19 од 26.08.2019 година;
35. Фадил Еминов ул.Боге Вељановски бр.11 Гостивар, 19.1.5-711/19 од 26.08.2019 година;Македонија

Заболени
153,891
+197
Мртви
5,079
+12
Излечени
137,664
Активни
11,148
Last updated: 09/05/2021 - 03:26 (+02:00)

Поврзани вести

Напишете коментар

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.