Македонија

Изборот е СДСМ или вистината. Или Македонија, или мафија.

Мафијата не е посилна од вистината. Изборот е СДСМ или вистината. Или Македонија, или мафија. Изборот на овој народ е Македонија!

Опаметете се! Делчев е нашиот последен бастион, Делчев е нашата тврдина, Делчев е нашиот Мечкин камен и нема да отстапиме ниту педа, ниту милиметар од Делчев!

#ГоцеЕМакедонија

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Македонија

Заболени
17,977
Мртви
739
Излечени
14,959
Активни
2,279
Last updated: 01/10/2020 - 06:41 (+02:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker