КолумниТОП

ИНФО: Хари Костов спрема партија, Чифлиганец ќе ја презема Комерц банка…

Позади ЧИФЛИГАНЕЦ СЕ РАЗБИРА СТОИ БРАТОТ НА ПРЕМИЕРОТ НЕЛИ ФАМИЛИЈА СЕ...

Македонија

Заболени
17,674
+45
Мртви
729
+4
Излечени
14,642
Активни
2,303
Last updated: 28/09/2020 - 13:56 (+02:00)

На сон ми дојде Чифлиганец сопственикот на АДОРА и сват на фамилијата Заеви решил да ја продава градежната империја АДОРА и да се прави банкар како најголем поединечен акционер во Комерцијална Банка која сега е под управа на Хари Костов решил да ја преземе комплет и он да ја управува да се тргне од градежниот бизнис и со помош на властта и блиските семејни врски со Заеви да прави пари…во исто време досегашниот Хари решил да основа партија заедно со еден градоначалник и еден бизнисмен кој ја презема банката на Ќазим…партијата ке биде десен центар…

loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker