КолумниТоп1

ГТЦ ТОНЕ ВО КРИМИНАЛИИ ОД РАКОВОДСТВОТО

писмо за криминалии во ГТЦ

дали сакате информациимза просечна цена од над 1000 евра за лед сијалици во АД ГТЦ
сите информации се јавно достапни
само ќе ве упатиме каде да ги видите
Многи=у е интересно
ако ги проверите цените нпо кои е извршена набаката ќе бидете фрапирани
но уќте поинтересно е што само расветните тела се монтирани кои што на пластичарска улица се 20-25 евра
тие се на број околу 500
ксбли не менувале
во набавката има кабли како да е целата инсталација промента до секоја сијалиц
за да го направат ова цел плафон – хантер даглас требаше да биде растурен
сите весници и поратли же пишуваа за големите активности и реновирање во ГТЦ
значи сменија неонки а наплатија во вкупна цена како фарови на BMW 5
2
погледнете и проверет колку тендери систематски добива
Клима Тренд дооел
систематски добива тендери за дејствија кои што не се докажуваат
Чистње на климатизациони канали ))))

Македонија

Заболени
26,394
Мртви
897
Излечени
18,430
Активни
7,067
Last updated: 25/10/2020 - 08:41 (+01:00)
loading...

Поврзани вести

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker