Колумни

ГО ДУПЧАТ МАКСО СО СВРДЕЛЧЕ

GO DUPCI MAKSO

Нема опис за фотографијата.

Manojlovska Marina 3 мин. · Проста математика,стан 120.000 евра,викендица 25.000 евра,базенТ 20.000 евра,тартан игралиште 42.000 евра,авто 35.000 евра,мотор 10.000 евра и сума сумарум 250.000 евра тој што се знае,оној што не се знае само може да се предпостави.Седиш у Ирак едну годину и те намавав, можеш да л’жеш дека е 13.000 долара месечно а не е,само 4000 до 5000 е зашто не си програмер него обичан средњиста без никакав занат,и удриш математику зашто долар и евро су у тј период како бог и шеширџија.Поново проста математика,12 месеца по 5000 долара су 60.000 долара,4 год по 1000 евра ти и жена 400 евра тој су за 4 год 67.200 евра без да се плаќав едење,пиење,давачке на државу и потребе на деца.Поново проста математика кт од 250.000 евра познати ќе одземеш 67.200 евра познати и 60.000 долара познати а у евро претворени су негде 48 000 евра ама нека су и 50.000 евра имаш сума сумарум 142 800 евра непознати средства,од куде дошле,како дошле никој појма нема ама се дефинирав како ,,поштено заработени пари,, А да ни кажете како се такој заработуев миљони и иљаднице евра у Македонију па белким овј народ не би трпеја за леб него би живеаја како бубрег у лој,лопуже белосветски ќе ви дојде ли крај,у ствари нема,све док га народ палите на историју и национализам ќе га орате док постои,МРШ!

Manojlovska Marina 1 д. · Све си е у нашу државу поштено.Поштено купиш диплому,поштено купиш стан,едн,па друг,па треќ,па си комшија на пола град само што људи не знаев,па поштено купиш кола,викендичке,брендирану гардеробу, шетање по бел свет и све тој од часно заработени паре само за едн мандат.Пред мандат куче немаше за што да те уапе,возиш крнтију од кола,живиш куде тату,викенди тераш на гости,одмор прикрпиш до Охрид.Ептен часно е пола тебе пола мене,па да,ти не крадеш поштено си тражиш и добиваш,златна политичка кокошка е тендеришување, па едн анекс,па анекс на анекс и такој часно догурате до тешки миљони.Македонска направија е тешка оправија,арно викаше Љупчо,имам колко едн просечан бизнисмен,е што смо ми глупи па не знаемо што е просек а што под просек не су ни они криви,на њима рукче ги лепи па лепи и од голци станев борци за демократију,закони и патриотизам зашто само туј крадеш а не те фатив.Како и да е,и сс паре и без паре сурат е тј па тј!

Manojlovska Marina 1 д. · Граѓани су сиромашни ама затој ти Маки не си,ново станче 100 квадрата,ново автиче,викендичка,моторче,два летњи одмора,два зимњи,па,па,па,како за едн мандат суперишка,абе боли те уво тебе за граѓани,пуста демагогија и златни тендери😂😂😂

Проста математика,стан 120.000 евра,викендица 25.000 евра,базенТ 20.000 евра,тартан игралиште 42.000 евра,авто 35.000 евра,мотор 10.000 евра и сума сумарум 250.000 евра тој што се знае,оној што не се знае само може да се предпостави.Седиш у Ирак едну годину и те намавав, можеш да л’жеш дека е 13.000 долара месечно а не е,само 4000 до 5000 е зашто не си програмер него обичан средњиста без никакав занат,и удриш математику зашто долар и евро су у тј период како бог и шеширџија.Поново проста математика,12 месеца по 5000 долара су 60.000 долара,4 год по 1000 евра ти и жена 400 евра тој су за 4 год 67.200 евра без да се плаќав едење,пиење,давачке на државу и потребе на деца.Поново проста математика кт од 250.000 евра познати ќе одземеш 67.200 евра познати и 60.000 долара познати а у евро претворени су негде 48 000 евра ама нека су и 50.000 евра имаш сума сумарум 142 800 евра непознати средства,од куде дошле,како дошле никој појма нема ама се дефинирав како ,,поштено заработени пари,,
А да ни кажете како се такој заработуев миљони и иљаднице евра у Македонију па белким овј народ не би трпеја за леб него би живеаја како бубрег у лој,лопуже белосветски ќе ви дојде ли крај,у ствари нема,све док га народ палите на историју и национализам ќе га орате док постои,МРШ!


Поврзани вести

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.