МакедонијаТоп1

ГИ ИМАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ИЗБОРИТЕ, ЕВЕ КАКО ГЛАСАШЕ МАКЕДОНИЈА! 2 del

S. VODOVRASTI (GRADSKO)
SDSM 77
VMRO 6

С. Мала Црцорија, Крива Паланка: Борјанчо СДСМ 36
Арсенчо ДПМНЕ 11

Село Сулдурци, Радовиш, победа на СДСМ

Bucim, Радовиш
Sdsm 131
Аpasite 55

С. Дрење, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 24
Арсенчо ДПМНЕ 11

С.Огут, Крива Паланка:
Борјанчо , СДСМ 48
АРСЕНЧО, ВМРО ДПМНЕ 18

С. Луке, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 113;
Арсенчо ДПМНЕ 72

С. Мартиница, Крива Паланка: Борјанчо СДСМ 59;
Арсенчо ДПМНЕ 31

Дојран, с. Куртамзали
Сдсм-Ангов-22
Вмро-Стамов-20

Црничани, Дојран
Ангов-СДСМ 97
Сtамов-ДПМНЕ 48
С. Осиче, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 14;
Арсенчо ДПМНЕ 5
Селемлија,Богданци
Шапов-Сдсм- 118
Роглев-Вмро- 64
Гласачко место 1745 Струмица
СДСМ води со 90 гласа
Луково, Охрид
СДСМ 147
ДПМНЕ 27

S. VODOVRASTI (GRADSKO)
SDSM 77
VMRO 6

С. Мала Црцорија, Крива Паланка: Борјанчо СДСМ 36
Арсенчо ДПМНЕ 11

Село Сулдурци, Радовиш, победа на СДСМ

Bucim, Радовиш
Sdsm 131
Аpasite 55

С. Дрење, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 24
Арсенчо ДПМНЕ 11

С.Огут, Крива Паланка:
Борјанчо , СДСМ 48
АРСЕНЧО, ВМРО ДПМНЕ 18

С. Луке, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 113;
Арсенчо ДПМНЕ 72

С. Мартиница, Крива Паланка: Борјанчо СДСМ 59;
Арсенчо ДПМНЕ 31

Дојран, с. Куртамзали
Сдсм-Ангов-22
Вмро-Стамов-20

Црничани, Дојран
Ангов-СДСМ 97
Сtамов-ДПМНЕ 48
С. Осиче, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 14;
Арсенчо ДПМНЕ 5
Селемлија,Богданци
Шапов-Сдсм- 118
Роглев-Вмро- 64
Гласачко место 1745 Струмица
СДСМ води со 90 гласа
Луково, Охрид
СДСМ 147
ДПМНЕ 27
СДСМ е со убедлива водство во:
Скопје,
Центар,
Карпош,
Ѓорче Петров,
Аеродром,
Арачиново,
Битола,
Струмица,
Куманово,
Велес,
Крушево,
Ресен,
Штип,
Конче,
Делчево,
Неготино,
Дојран,
Чашка,
Прилеп,
Дебарца,
Охрид,
Демир Капија
Струмица, гласачки места1739,1740 и 1741 СДСМ убедливо води!
Победа на Стефан Богоев во Карпош!
Општина Карпош има нов, вистински градоначалник!
Нека ни е со среќа!
С. Кркља, Крива Паланка:
Борјанчо СДСМ 104;
Арсенчо ДПМНЕ 44
С. Дурачка река, Крива Паланка: Борјанчо СДСМ 125;
Арсенчо ДПМНЕ 91
С. Галичани, Прилеп: СДСМ 100, ДПМНЕ 50
СДСМ води во села Умлена и Робово, Пехчево со над 100 гласови…
БЕСА победи во Сарај, Скопје!
Strumica И.М 1727,
kosta sds 228,
marjan vmro 121
СДСМ веќе слави победа во Арачиново! АИРЛИЈА!!!
СДСМ води во сите села во Преспа!
СДСМ во Ново Село ПОБЕДА во прв круг!!! БРАВО!
СДСМ победил во Карпош со 3 спрема 1!!! ЦЦЦЦ ГИ ИСЦЕПИВМЕ!!!
СДСМ води во градот Штип со 400 гласови, се чекаат резултатите од селата!
Според првичните резултати СДСМ води во Кавадарци!
Неофицијално во Прилеп води СДСМ скоро во сите населби!
СДСМ води во највмровската населба во Прилеп, Гоце Делчев, со 12 гласа!!!
СДСМ победи во Ресен со 1200 разлика!!!

 Поврзани вести

Напишете коментар

Back to top button

Детектиран Блокатор

Ве молиме да го исклучите вашиот блокатор за реклами на вашиот пребарувач за овој сајт, со истото би дале поддршка за повеке вести.